goszuza Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 witam. potrzebuje pilnej rady co mam dalej robic. w lipcu 2011 doznalem zerwania wiazadla acl. po pierwszej artroskopii(zapoznawczej z usunieciem czesci łąkatki)po komisji lekarz orzecznik PZU zakwalifikowal mnie wg.tabeli do progu 10-25% uszczerbku na zdrowiu,zostalo mi wyplacone za te 10% uszcerbku. kilka dni temu mialem komisje koncowa(rekonstrucja acl odbyla sie w lutym 2012) i PZU podtrzymalo tylko wstepna decyzje 10% uszczerbku na zdrowiu. uwazam ze jest to stosunkowo za malo. dodam ze na komisji byl specjalista ortopeda wlasciwy do urazu jednakze nie wykonal istotnych badan wedlug mnie w celu okreslenia uszczerbku(chociazby nie zmierzyl w jakim stopniu mam zanik miesnia czteroglowego uda,na wszystkie moje dolegliwosci mowil ze z czasem wszystko powroci do normy). co mam zrobic by PZU wyplacilo mi nalezyty uszczerbek,w mojej ocenie 10% to tylko minimalny prog a moje kolano jest w fatalnym stanie. prosze o rade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert1661348258 Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 witam musisz znaleść firmę odszkodowaczą która pomoże Tobie z "walka" z PZU.sam nic nie zdziałasz.jeśli jesteś ze ślaska chetnie pomogę.odszkodowanie24@op.pltel 609-690-202 lub 601-86-59-73pozdrawiamrobert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.jarmoszczuk_euco Posted August 25, 2012 Share Posted August 25, 2012 Potwierdzam słowa kolegi wyżej. Proszę nie zapomnieć także dołączyć wszelkie faktury związane z leczeniem (jedyny warunek faktury lub rachunki muszą być imienne powiązane ściśle z leczeniem) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts