mielowianka Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 ostrzegam przed ubezpieczeniem Allianz W listopadzie(13) miałem wypadek i do dziś nie mam ani grosza- a podobno decyzja o wypłacie zapadła 2 tyg temu- chyba bez sadu sie nie obędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dakmar Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 My też lubimy Allianz. Mój mąż miał wypadek równo rok temu, wypłatę za szkodę na osobie, po ponagleniach wystosowanych przez kancelarię, dostał tydzień temu (!!!) w kwocie stanowiącej 1/5 tego, co naliczyła Warta - ubezpieczyciel sprawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harim Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 A myślicie że tylko Allianz tak robi to jest normalna i można powiedzieć spokojnie że stała praktyka tego rodzaju firm jak ubezpieczyciele. Jak mogą najwięcej zarobić bardzo prosto podnosić składki i ciąć odszkodowania ot cała recepta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_1st Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 właściwie to można tak założyć post o każdym ubezpieczycielu. Zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony, ale zawsze też znajdzie się ktoś komu udałomu się coś przyciąć. Wszystkie firmydziałają na tym samych zasadach i tak samo obcinają wypłaty, i to nie tylko w Polsce, żebybyla jasność. U nas jedynie dzieje się tak pomimo wyroków sądowych i jasnych opinii prawnych -idą w zaparte, bo nasza rzeczywistść jest dla nas niekorzystna, sądy się ślimaczą, adostęp do prawników wcale nie taki powszechny, jeśli ktoś nie ma kasy. Ja akurat byłem z Allianzu zadowolony, podobnie z Hestii, a z Link 4 tak na 70%. Z PZU się szarpię, a doLinku jeszczesię zwrócę ale znam wiele pzrykładów dokładnie przeciwnych. Wszędzie pracują tylko ludzie, mało tego, często Ci sami ludzie wędrują do konkurencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykz Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Pablo. Czytając twojego posta między wierszami, to pewnie sobie dorabiasz na ubezpieczeniach do pensji. Ha, ha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ubezpieczona Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Jak dla mnie ma po prostu trochę więcej zdrowego rozsądku i mniej emocjonalne spojrzenie na wszytsko. Ot, cała prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi