inna21 Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 witam, na wakacjach potknęłam się, uderzyłam i zerwałam czubek nosa, było szycie przez chirurga plastycznego, tomograf, bo straciłam przytomność, ale byłam pod wpływem alkoholu, czy mogę się starać o odszkodowanie? czy to całkowicie wyklucza??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paruslex Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Jeżeli w ogóle zastanawia się Pani nad odszkodowaniem to z prywatnego ubezpieczenia, jednak proszę zapoznać sie z wyłączeniami ogólnych warunków czy wyłączone sa szkody po spożyciu alkoholu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inna21 Posted August 31, 2012 Author Share Posted August 31, 2012 przeczytałam, że :"PZU Życie SA nie ponosi odpowiedzialności z tytułu pobytu w szpitalu, który rozpoczął się przed początkiem odpowiedzialności PZU Życie SA w stosunku do ubezpieczonego lub konieczność, którego powstała:gdy ubezpieczony był w stanie nietrzeźwości, i, a spowodowało to konieczność pobytu w szpitalu", czyli nic z tego dzięki za odpowiedź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts