Irena01 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Po komisji w sprawie wypadku przy pracy Lekarz orzecznik przyznał mi z pozycji tabeli 94c 10 % uszczerbku na zdrowiu za kompresyjne złamanie trzonu L1 (mam śruby w kręgosłupie).Dodatkowo za wieloodłamowe złamanie lewej kości promieniowej dostałem nr. tabeli 130a 3% . Czyli w sumie dostałem 13 %.Dodatkowo dodam że lekarz orzecznik cudownie mnie uzdrowił uznając mnie za zdolnego do pracy. Po zapoznaniu się z tymi tabelami nie zgadza mi się przyznany % .Złożyłem pismo o wyrównanie całego okresu chorobowego i zasiłku pielęgnacyjnego do 100% z tytułu wypadku przy pracy i dostałem wyrównanie tylko za okres zwolnienia ponieważ powiedziano mi że zasiłek pielęgnacyjny muszą zweryfikować z orzecznikiem czy to była ta sama choroba ale przecież ten zasiłek pielęgnacyjny przyznał mi lekarz orzecznik dla mnie to czysta paranoja i masło maślane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi