Agnieszka.Ka. Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Witam chciałabym się dowiedzieć jak długo trwa rehabilitacja po artroskopowej rekonstrukcji MPFL + śruba. W rozpoznaniu napisano chondromalacja III stopna rzepki lewej i kłykcia bocznego kości udowej oraz lateralizacja rzepki. Nabawiłam się tej przypadłości po wypadku w pracy. Chciałabym się również dowiedzieć na jak wysokie odszkodowanie mogę liczyć z ZUS i polisy ubezpieczeniowej w pracy, bo obecnie płacę sama za leczenie i rehabiltację. Po zasiłku chorobowym obenie przebywam na zasiłku rehabilitacyjnym do stycznia 2013 r. Może ktoś z Państwa miał również taką rekonstrukcję i mógłby mi powiedzieć jak długo trwa całkowity powrót do zdrowia. Zapomniałam dodać, że jestem już po dwóch artroskopiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi