amelia.z Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam,Nie wiem czy w dobrym dziale piszę, ale krótko o co mi chodzi- otóż to pewna gazeta umieściła tablicę rejestracyjną mojego samochodu, była ona calkowicie widoczna, wies po wypadku huczała od plotek. poza tym napisali jakies bzdury w wydaniu kt wyssali z palca. Chcę się domagac zadoscuczynienia... aha, zdjęcia były rowniez w internecie, zdjęli je po1,5 miesiaca okolo, keidy sama do nich napisalam po wyjsciu ze spzitalaDo kogo uderzyc z tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klawiszd Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 idź prosto do adwokata opisz całą styację i do sądu! sprawa o naruszenie dóbr osobistych pozew przeciwko gazecie! Pamiętaj o zebraniu dowodów !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi