Mysia123 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Witam, w sierpniu b.r bardzo bolała mnie stopa, tak, że miałam problem aby na nią stanac. Poszłam do lekarza -okazało się ze to złamanie przeciążeniowe kości sródstopia- jak stwierdził ortopeda - stare (bo na USG i RTG widać było proces gojenia) . Faktycznie kilka miesięcy wcześniej dokuczał mi ból stopy, ale go zlekceważyłam i przechodziłam aż do tej pory kiedy ból ponownie dał o sobie znać i szczególnie mi dokuczał. Czy mogę starać się o odszkodowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Czas na dochodzenie roszczeń z polisy NNW to 3 lata.. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi