kamil_roz Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Witam serdecznie wszystkich.Otóż na boisku doznałem złamania trzonu V kości śródstopia i moje pytanie brzmi:czy należy mi sie odszkodowanie,jeżeli tak to ile?Dodam że pracuje i od 6lat płace 57zł/msc ubezpieczenia grupowego w PZU.Bardzo dziekuje za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Witam, proszę spojrzeć do polisy i sprawdzić i można dochodzić roszczeń z NNW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_roz Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 w tabeli Pzu jest za to złamanie 1-10% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Sumę ubezpieczenia NNW podzielić na 100 oraz pomnożyć o liczbę z orzeczenia lekarskiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi