Jump to content
Forum Odszkodowania

Dwa zdarzenia

Recommended Posts

Dwa zdarzenia.

Witam serdecznie!

Miałem 2 wypadki. 9.09.2012 - samochodowy 0,8 promila. Poddałem się dobrowolnie karze i ją dostałem. Po zdarzeniu byłem badany przez lekarza. Nie stwierdzono obrażeń i nie czułem żadnego bólu. 18.09.2012 spadłem z drabiny i uderzyłem kręgosłupem o rant stołu. 23.09.2012 r pod wpływem bólu zgłosiłem się do szpitalnego oddziału ratunkowego i powiedziałem że może to na skutek wypadku samochodowego. Stwierdzono złamanie kręgu. 26.09.2012 u ortopedy potwierdziłem wypadek, ale nie dodałem informacji o upadku z drabiny, a najprawdopodobniej to była prawdziwa przyczyna. Zapomniałem że jestem ubezpieczony prywatnie. Z 1 zdarzenia nie przysługuje odszkodowanie i nic nie zgłaszałem z OC. Wiem że nie ma cudów Jak skorygować to u lekarza. Jestem na 3 miesięcznym zwolnieniu. Mam świadków upadku z drabiny. Upadek miał miejsce w domu matki, podczas remontu mieszkania.

Ponieważ nie znam tego forum zamieszczam ten tekst jeszcze raz, gdyż nigdzie nie mogłem znaleźć mojego wątku i w zasadzie nie dostałem żadnej odpowiedzi. Proszę o pomoc.