Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

otwarte złamanie kości piszczelowej i szczałkowej

dawidwendaonet.eu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

miałem wypadek w pracy na kopalni otwarte złamanie kości piszczelowej i szczałkowej ile moge dostać procent uszczerpku. choróje niecały rok i moge dosta c jeszcze pół roku światczeń rechabitacyjnych. kamień uderzył mnie w noge i złamał aleupokruszył kosc około2cm mam wstawiony pret w kosci a w drógiej blache.niewiem ile procent moge dostać pomóżcie plis

• 7 miesięcy temu...
mineło już 18 miesięcy od wypadku mam złożyć papiery do zusu ale jest problem lekarz który mnie operował i prowdził przez całe leczenie napisał zle mój wypis ze szpitala i do zusu powtórzył ten opis na druku n9 brzmi tak.ZŁAMANIE TRZONU KOŚCI PISZCZELOWEJ I STRZAŁKOWEJ W ODCINKU1/4 DALSZA.DROBNA RANA TŁUCZONA OKOLICY ZŁAMANIA KOŚCI PISZCZELOWEJ POWIERZCHNI PRZEDNIO-PRZYŚRODKOWEJ.i jest problem bo kamien który sie odspoił wbił sie mi w noge i przebił mi skóre i złamał i pokruszył kośc piszczelową i strzałkową.Lekarz na wypisie nic nie napisał o złamaniu wieloodłamowym nie wypisal ze to jest otwarte złamanie tylko rana tłuczona czy to sie rozni.Ponadto mam lekki ubytek miesnia uda ktory spowodowany był wypadkiem lecz lekarz stwierdzil ze to jest nieistotne i mi tego nie wypisal bardzo prosze o kontakt prosze o nr email to wysle zdjecia tej nogi

• 3 miesiące temu...