Drag-on1 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Witam. Mam pytanie trochę innej treści. Jak to jest z urazami psychicznymi po wypdku? Miałem stłuczkę. Nie było wielkich obrażeń - żadnych fizycznych. Niestety... Po wypadku zauważyłem obawy, lęki podczas jazdy samochodem u mojej żony, która podczas wypadku była pasażerką. Reaguje bardzo impulsywnie (zakrywa oczy, chowa głowę) podczas wymijania, hamowania i innych sytuacjach. Często mówi, że ten i ten samochód zaraz na nas wjedzie. Nie wiem czy jest jakaś szansa na odszkodowanie. Może ktoś miał taki przypadek, albo coś wie na ten temat? Proszę o jakieś wskazówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maskonur Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 mozesz spróbować, ale konieczna będzie opinia psychologa, i najlepiej jeżeli wypadek nie miał miejsce 3 lata temu, bo wtedy w te lęki ubepzieczyciel "nie uwierzy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi