jakass93wp.pl Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Jechałem sobie jezdnią 2 pasmową 50 m/h zmieniłem pas na lewy (linia przerywana) oczywiście z kierunkowskazem, potem pomału hamowałem pojazd zatrzymał się , kierunkowskaz był cały czas włączony, po 6 albo 10 s uderzył we mnie pojazd B. Czyli jeśli próbowałem zawrócić w miejscu nie dozwolonym przed zakrętem 300 m kierowca posiadając moje dane ubezpieczyciela spisane oświadczenie lecz nie podpisane przeze mnie wgl nie podpisane przez nikogo z mojej rodziny ( bo powiedziałem że się śpieszę i że po dokumenty wpadnę wieczorem) przyznałem mu racje że moja wina, może egzekwować ode mnie pieniądze? Np. może zażądać pieniędzy od ubezpieczyciela? Czy polecą mi zniżki. Co mam zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Rozumiem, że uderzył w tył ? Jeśli tak, to jego wina i należy zgłosić szkodę do jego ubezpieczyciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi