farmer912 Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 chodzi o to ze wyjezdzalem z drogi podporządkowanej w straszną ulewe upewniłem sie ze lewa i prawa strona czysta wiec właczyłem sie do ruchu na prawy pas i z prawej strony włączałęm sie do ruchy nie zdarzyłem właczyc 2 biegu wyminełem sie z pojazdem z przeciwka po około 2 moze 3 sekundach zderzyłem sie z pojazdem który wyprzedzał pojazd z którym sie wyminełem . mineły juz 3 miesiace policja nadal nic nie ustaliła nie wiem co mam myslec i czego sie spodziewac:( dodam ze facet wyprzedzał na skrzyzowaniu na podwójnej ciągłej i z tego co sam mówił w karetce wypił około 2 godziny przed wypadkiem 3 piwa . czyja to wina/? prosze o szybką pomoc:) z góry dziekuje:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Na pierwszy rzut oka wydaje się wina tamtego kierowcy, natomiast trzeba będzie poczekać na zakończenie sprawy na policji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farmer912 Posted November 2, 2012 Author Share Posted November 2, 2012 to co ja mam teraz robic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farmer912 Posted November 2, 2012 Author Share Posted November 2, 2012 mozna w jakis sposób to przysspieszyc? i czy w momecie stwierdzenia ze to moja wina jest sens sie odwoływac czy cos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria1661348260 Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Przyspieszyć nie bardzo można, trzeba czekać na zakończenie sprawy i rozstrzygnięcie czyja była wina. Jeśli to co piszesz o sprawcy zostanie udokumentowane, czyli badanie alkomatem i stwierdzenie nietrzeźwości, czy to wyprzedzanie na podwójnej ciągłej to sprawę masz wygraną,wydaje się że on zawinił. Jeśli wina Twoja to kicha:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farmer912 Posted November 4, 2012 Author Share Posted November 4, 2012 to co mam zrobic zeby czsem nie wyszło ze to moja wina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts