submarin Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 W opini lekarskiej mam napisane ,, złamanie kostki bocznej z przemieszczeniem podudzia lewego. W/ g mnie miałem złamane 2 kości w kostce ze zwichnięciem stawu skokowego. Czy taka opinia lekarska jest niekozystna dla mnie jeżeli chodzi o odszkodowanie? Czy szpital powinien mi wydać pierwszy rentgen jaki mi zrobili na izbie przyjęć? Proszę o wasze opinie na ten temat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Witam, z pewnością komlikacja urazu ma wpływ na kwotę, jeżeli mówimy tutaj o roszczeniach kierowanych z OC. Proszę podać więcej informacji na temat sprawy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slon Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Jeśli opinia lekarza wydaje się nie korzystna można złożyć wniosek o powołanie komisji lekarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
assistance Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Witam, Jeżeli ma Pan wątpliwości co do diagnozy, zawsze może Pan się zgłosić na konsultacje do innego specjalisty.Co do prześwietlenia, jako pacjent ma Pan prawo wglądu do swojej dokumentacji medycznej. Samego zdjęcia nie wydadzą, natomiast kopię jego opisu jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
submarin Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 To wypadek w pracy....... ale co z RTG nogi. Oczywiście już myslałem samemu zrobić zdjęcie z opisem.doszło do poślizgnięcia się na zawilgoconym spągu chodnika. W protokole jest napisane:- Niedostateczna koncentracja uwagi i ostrożności-Nie stwierdzono naruszeń prawa przez pracodawcęi przez poszkodowanego- zaliczone jako wypadek w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harrybro Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 BHP-owcowi chodzi o informację z rozpoznanym urazem potrzebnym do uzupełnienia protokołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
submarin Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Mi raczej chodzi o to jak opinia lekarska wpływa na wysokość odszkodowania: mam 2 złamania a w opinii jest że jedno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi