greg218 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Witam.31.10.2012 miałem zabieg po złamaniu kości strzałkowej jakieś 6-10 cm nad kostką( złamanie pionowe).Zainstalowano mi blaszkę z 5 śrubami i pętlą drucianą.Mam pytanie czy ktoś coś takiego już przerabiał,jak długo będzie mi się ta kość zrastała po jakim czasie mogę powrócić do zwykłych codziennych czynności(mowa o stawianiu stopy na ziemi).Czy powinienem wykonywać jakieś ćwiczenia teraz po zabiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fa1th Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 po 6 tygodnia obciążanie od 15kg stopniowo co tydzien wiecej, po 3-4 miesiącach wrócisz do życia chociaż każdy jest inny i często sposób leczenia tez jest inny... Przygotuj swoją cierpliwość na 4 miesiące i tak się nastaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg218 Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Ok dziękuję za odpowiedż bo kompletnie nic nie wiedziałem.Wypis ze szpitala miałem w dzień święta zmarłych więc nikogo z lekarzy nie było, a jak i nawet byli to olali mnie i o niczym nie poinformowali.Trochę widzę z tego co piszesz to potrwa ale co zrobić dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg218 Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 A jeszcze mam pytanie jak mogę głowę zawrócić, jak wkleić zdjęcie swojego złamania tak jak to masz ty i inni.Dziękuję z góry za odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fa1th Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 wejdz na www.photoblog.pl , załóż tam konto i załaduj zdjęcia, później na forum wejdz w ustawienia i wklej link do zdjęcia w oknie 'sygnatura' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi