Blazej_P Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Witam. Na początki listopada miałem wypadek komunikacyjny. Jechałem z kolegą samochodem. Ja jako pasażer. Z drogi podporządkowanej wyjechał nam inny samochód. Uderzył akurat w miejsce gdzie ja siedziałem. W wyniku tego zdarzenia miałem złamaną prawą nogę oraz wstrząs mózgu. Nadal przebywam na zwolnieniu. Słyszałem, że mogę starać się o odszkodowanie z OC sprawcy wypadku. Proszę o informację jak wyglądają takie procedury. Może ktoś był w podobnej sytuacji i mógłby mi pomóc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kancelariaa Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Witam Jeżeli jest spisane jakieś oświadczenie z wypadku, notatka policyjna gdzie jest podana nazwa ubezpieczyciela sprawcy wypadku to można likwidować szkodę w Polsce przez tzw. reprezentanta zagranicznego ubezpieczyciela. Szuka się go przez UFG lub PBUK. W razie potrzeby pomocy w uzyskaniu odszkodowania zapraszam do bezpłatnych konsultacji z naszą kancelarią. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts