spy Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Witam.Zostałem potrącony przez samochód, w wyniku czego na 6 tygodni mam nogę w gipsie. Do zdarzenia doszło na pasach, jej drugiej części, kiedy już miałem schodzić. Była policja, są świadkowie, sprawca także został spisany.Miałem być zatrudniony na weekendy w miejscowości położonej 400km ode mnie, jako informatyk. W związku ze złamaną nogą, nie mogę jeździć samochodem i potrzebowałbym kierowcy, co mnie wyklucza z pracy.Nie podpisałem jeszcze żadnych dokumentów w pracy, ale są były przygotowane. Mogę liczyć na zwrot uzyskanych dochodów od ubezpieczyciela w takiej sytuacji? Jeżeli tak, to jakie dokumenty powinienem przedstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Rzecz w tym, że nie byłem zatrudniony, a miałem być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 kaskaa00562 wrote:a tego czy pomoglam czy nie to nie wiesz wies nie pisz glupot chcesz komus bruzdzic to zacznij od swoich znajomychregulus kielce- prawdziwe imie nie znane-mało wiarygodnyJeżeli chodzi o forum i jego cel to możemy powiedzieć, że nie pomogła Pani nikomu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi