Louker Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 =========================================== Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kancelariabugaj Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Witam Pozostaje odwołanie, a w przypadku negatywnej decyzji jedynie droga sądowa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Louker Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 a co mogę napisać w tym odwołaniu, bo kompletnie nie wiem jak i z czym to się je... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Louker Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Witam, ponawiam prośbę... Czy jest ktoś w stanie mi podpowiedzieć co moge napisać, jakich argumentów mogę użyć w swojej obronie? PozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Louker Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Witam, numer szkody: 412672pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Louker Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 naprawdę nikt nie jest w stanie udzielić mi jakiejś rady, albo podpowiedzieć gdzie i do kogo mogę sie z tym zgłosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi