aaaankaaa23 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 WITAM .PROSZE BARDZO O POMOC W SPRAWIE ROZWIAZANIA SPRAWY Z TOWARZYSTWEM UBEZPIECZEN WARTA. MIAŁAM OPERACJE 5.11.2012R.A WARTA ODMOWIŁA MI WYPŁATY PODAJAC POWOD ZE CHOROBA BYŁA WYKRYTA WCZESNIEJ NIZ SIE UBEZPIECZYŁAM .CO MOGE W TEJ SPRAWIE ZROBIC?CZY ODWOŁANIE SIE COS DA????????PROSZE O ODPOWIEDZ I INFORMACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dao Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zrobić się da, tylko po proszę o więcej szczegółów. M.in. czy rzeczywiście nie była pani ubezpieczona w momencie ubezpieczenia. Najlepiej opisać jak wyglądała sytuacja życiowa w momencie wykrycia choroby. Wtedy można lepiej pomyśleć co da się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaankaaa23 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Wita.To było tak ze po trzech miesiacach od urodzeniu dziecka poszłam na staż staż miałam do 31listopada 2010r.w pazdzierniku 2010 roku wystapiły u mnie problemy z kregosłupem okazało sie że to rwa kurszowa byłam na zwonieniu lekarskim do konca starzu. W trakcie tego zaczełam przyjmowac leki przeciw bolowe i było ok. W grudniu 2010 r stan powrocił lekarz rodzinny skierował mnie do neurologa, po wizycie u neurologa dowiedziałam sie ze bedzie ta rwa kurszowa leczona lekami i tak wiec sie stało.leczyłam sie lekami ,maż w sierpniu 2011 roku zgłosil u siebie w pracy ze chce mnie ubezpieczyć prywatnie w grupowym ubezpieczeniu extrabiznes plus w warcie,dostałam dokument do podpisania ze sie chce ubezpieczyc. Ubezpieczenie zakwalifikowano i od 1.09.2011r jestem ubezpieczona ,na kolejnej wizycie u neurologa dowiedziałam sie że musze miec konsultacje neurochirurgiczna ,miałam ta konsultacje w listopadzie 2011r i lekarz stwierdził ze musze miec operacje na dolna cześc kregosłupa czyli odcinek l5 s1. Pierwsza operacja odbyła sie 23.lutego 2012 r .po operacji była tylko kilkutygodniowa poprawa i dalej uczeszczałam na wizyty u neurologa ,okazało sie ze nie ma poprawy po pierwszej operacji i neurolog skierował mnie na rezonans magnetyczny ,wiec zrobiłam to badanie i po odebraniu badania zgłosiłam sie ponownie do neurochirurga adama zaborowskiego i on stwierdził ze jest potrzebna kolejna operacja odcinka l5 s1. Zapisał mnie na operacje na 06.11.2012 ,zoperowano mnie .złozyłam do warty papiery o wypłate mi pieniązkow za ta druga operacje a warta odmowiła mi tak samo jak przy wypłacie za pierwsza operacje.czyli według odpowiedzi z warty stwierdzili ze nie maja zobowiazac wypłacac mi świadczenia za operacje bo schorzenie powstało przed ubezpieczeniem sie prywatnie,a teraz nie jestem wogole zdolna do pracy po tej drugiej operacji i sama nie wiem co z tym zrobic !!!Opadaja mi rece na temat tej bezsensownej decyzji z warty.Czy da sie cos z tym zrobic i wywalczyc jakies odszkodowanie za usxzczerbek na zdrowiu lub za ta druga operacje???????Prosze o pomoc i pokierowanie mnie jesli jest jakas możliwosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dao Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Niestety to mi wygląda na chorobę, która może dopaść każdego z nas. Chyba, że te bóle były spowodowane np. wypadkiem, to wtedy jest inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi