kaasia Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Ostatnio dość sporo znajduję ciekawych ofert ubezpieczenia ochronnego połączonego z inwestowaniem.Jakie są Wasze odczucia co do takich opcji? Warto je połączyć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
takemeaway Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 ja myślę, że jest to dobry pomysł. Zabezpieczamy swoją przyszłość na dwa sposoby: część ochronna zapewnia ochronę życia, a część inwestycyjna zabezpiecza przyszłe potrzeby finansowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
huezang6 Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 roku miałem zawał serca,przeszedłem koronografię i orzeczono niezdolność do pracy,musiałem przejść na rentę w wieku 39 lat.Odwoływałem się od decyz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz1661348271 Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 W takich produktach należy zwrócić uwagę zwłaszcza na warunki części inwestycyjnej. Najważniejsze są koszty prowadzenia takiego konta, które w niektórych produktach potrafią pochłonąć zdecydowaną większość kapitału. Im mniejsze koszty prowadzenia konta i lepszy serwis ekspercki tym lepsza oferta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja1661348282 Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Gdzie można się ubezpieczyć w ten sposób? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts