migotka Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Witam, mam podobny przypadek ponieważ jechałam drogą z pierwszeństwem i chciałam skręcić w lewą stronę (BMW) za mną jechał samochód kolejny który tez skręcał w lewo {opel}, jednak na trzeciego wyprzedzał nas mercedes .Podczas wyprzedania mercedes uderzył w moje lewe drzwi na skutek czego doznałam złamania. Zaznaczam iz wykonując manewr skrętu patrzyłam w lusterka i puściłam kierunek, natomiast Pan w mercedesie był pijany. Po 4 miesiącach wezwano mnie na policje, gdzie stwierdzono ze ja jestem sprawcą (100%}. Nie zgadzam się w ogóle z tą decyzją wiec kierowano tą sprawę do sądy'Jakie mam szanse na jej wygranie? jeśli ktoś był tez w takiej sytuacji proszę o pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migotka Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 No dobrze, tylko czy w twoim przypadku policja tak stwierdziła czy musiałaś wystąpić na drogę sądową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi