Krzysztof24 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 WitamMój problem wyglada nastepujaco.W czerwcu ubiegłego roku kierujac motorowerem mialek kolizje z rowerzystka która zajechała mi droge. Policja uznała wine rowerzystki ukarała ją.Od tamtego czasu probuje dogadac sie po ludzku jakos ze sprawca wypadku moje straty to prawie 20tys zł . zalezy mi na jak najszybszym odzyskaniu pieniedzy .ktos moze mi cos doradzic w tej sprawie ? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 hejwiesz, szczerze mówiąc sprawę musiałbyś oddać do sądu, to że kobitka jest winna nie znaczy, że Ci odda te pieniądze, może ich po ludzku, zwyczajnie nie mieć a minus sprawy sądowej będzie taki iż ponadto to że wywalisz kasę na prawnika ona nadal może nie mieć, to będą jej z pensji zdejmować przez kilka lat...zawsze to coś?spróbuj przedsądowo jakąś firmę windykacyjną, może coś uda się uzyskać, opierając na strachu, niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi