miecio Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 3 miesiące temu miałem wypadek samochodowy nie z mojej winy. Przy skręcie w lewo samochód jadący za mną nie wyhamował i uderzył mnie w drzwi od kierowcy. W wyniku tego zdarzenia miałem złamaną lewą nogę, złamany nadgarstek i ogólne potłuczenia. W dalszym ciągu przebywam na zwolnieniu lekarskim. Chciałbym starać się o odszkodowanie z oc sprawcy. Zastanawiam się nad przekazaniem tej sprawy do firmy zajmującej się tego typu sprawami. Czy ktoś korzystał z usług takiej firmy i jak wyglądają takie procedury? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dao Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Na złe forum Pan trafił - reklama. Także niestety. Na innyf formu z odszkodowaniami też jest tak samo Chyba, że zostawi Pan kontakt albo wątek na pebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts