Tfiks Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Witam, ja do was z prośbą o pomoc mianowicie nie tak dawno temu miałem wypadek; jeździłem w nocy po terenie zabudowanym i nagle wyskoczył mi duży pies, spanikowałem nieświadomie skręciłem kierownicą i ściąłem przydrożną latarnie. Ostatnio, pare dni temu przyszły mi papiery i muszę opisać sytuację. Nie wiem jak to napisać więc proszę o pomoc z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunisup Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Witam. Czy wiadomo kto jest właścicielem psa ? Czy dokonano wyceny szkody rzeczowej ? Czy w wyniku wypadku doznałeś obrażeń ciała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tfiks Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Nie wiadomo kto jest właścicielem psa, nie doznałem żadnych obrażeń ciała, a co do wyceny szkody to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunisup Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Czy na miejsce wypadku została wezwana policja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunisup Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Pozostaje własne AC. Co innego gdyby był znany właściciel psa. Należy opisać zdarzenie tak jak było plus data zdarzenia, godzina, miejsce (ulica/skrzyżowanie), miejscowość.Dołączyć dokumenty związane z tą sprawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi