SkyBelt Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Witam w dniu 19.12 br. miałem mały wypadek w pracy. pracuję w zakladzie mięsnym, w efekcie doznałem złamania otwartego palca wskazującego u prawej ręki, jestem także praworęczny. Mój pracodawca zgłosił wypadek do UWV. UWV kontaktowalo się ze mną na drugi dzień lecz kilka dni później przysłali list, że będą dzwonić jeszcze raz w celu ustalenia przyczyn wypadku, ponieważ nie mogą stwierdzić czy należy mi się chorobowe. Próbowałem się z nimi kontaktować po otrzymaniu listu wielokrotnie, lecz bezskutecznie. Całość komplikuje fakt iż, pracowałem tam tylko 3 dni. Proszę o informację co mam zrobić dalej myślałem o zgłoszeniu sprawy do polskiego biura zajmującym się odszkodowaniami. prosze o radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dao Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 UWV - rozumiem, że Pan pracował w Holandii. Pytanie, gdzie teraz Pan się znajduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi