mirafa Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 WITAMPRZYSŁUGUJE MI ODSZKODOWANIE Z KRUS I DOSTAŁAM 8% W CZERWCU 2012 MIAŁAM ZŁAMANIE NASAD DALSZYCH KOŚCI PRZEDRAMIENIA PRAWEGO Z WIELOMA ODŁAMANIAMI SKŁADANE OPERACYJNIE 4 MIESIĄCE MIAŁAM ZAŁOŻONE PŁYTKI TERAZ JESTEM NA PRZEDŁUZONYM ZASIŁKU CHOROBOWYM DO CZERWCA Z TYTUŁU PRZYKURCZ W NADGARSTKU NA WYPISIE ORZECZENIA NAPISANE DŁUGOTRWAŁY USZCZERBEK NA ZDROWIU 122PA CZY MOGĘ SKAŁADAC ODWOŁANIE I CZY MI TO COŚ POMOŻE CZY ZASZKODZI DZIĘKUJE Z GORY ZA POMOC I PRZEPRASZAM ZA EWENTUALNE BŁĘDY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1661348262 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Odwołać można się zawsze, to nie zaszkodzi. Ale żeby przyniosło skutek, trzeba mieć twarde argumenty czyli np. opinię niezależnego biegłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi