luczki2008 Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 "Informujemy iż brak jest dokumentacji potwierdzającej zawarcie transakcji pomiędzy właścicielem widniejącym w zagranicznym dowodzie rejestracyjnym pojazdu a frirmą, w której pojazd został zakupiony przez obecnego właściciela." dostalem taka wiadomsoc od AXY, prosze o pomoc gdyz nie ma takiego dokumentu, poniewaz nie dostalem go jak kupowalem samochod, i nie jest potrzebny do rejestracji samochodu. jak napisać oświadecznie?? Pozdrawiam z góry dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Hmm, jeżeli dobrze rozumiem to zakupiony samochód zza granicy kupił Pan na firmę i nie posiada Pan stosownej faktury a jedynie umowę kupna sprzedaży, tak?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
luczki2008 Posted January 27, 2013 Author Share Posted January 27, 2013 samochod kupilem od komisu jak osoba prywatna nie na firme, i nie dostałem takiego dokumentu. Nie jest on wymagany przy rejestracji. Dzwonilem do Axy i powiedzieli mi, ze mam napisac oswiadczenie, ze nie posiadam takiego dokumentu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now