kuba-monster Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Chciałbym się dowiedzieć jak ubiegać się o odszkodowanie za złamanie nosa poza szkołą. W szkole jestem ubezpieczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retsoop Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Witam.Jeśli jesteś ubezpieczony w szkole to zapewne obejmuje ono także wypadki poza szkołą. Proszę uzyskać w szkole Ogólne Warunki Ubezpieczenia i poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba-monster Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 chodzi mi o to, jak teraz dostać to odszkodowanie, czy to muszę iść do szkoły z tymi papierami i oni wszystko załatwią, czy tylko z numerem polisy ubezpieczeniowej mojej szkoły i kopią dokumentów z placówek medycznych w których się leczyłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi