rybraf95 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Mam 19 lat jestem ubezpieczony w PZU . Przez ostatne pól roku mialem zlamana noge w piszczelu. Zlożylem papiery o odszkodowanie ale dostalem odwołanie. Poszedlem do adwokata i dowiedzialem sie , że ten typ zlamania nie podlega odszkodowaniu (ten typ zlamania nie jest zawarty w ubezpieczeniu pomiedzy moja szkola a PZU). Chcialem sie dowiedziec czy moge cos zrobic z tym zeby dostac nalezne mi sie odszkodowanie. Z gory dzieki za jakie kolwiek odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pire Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 W jakich okolicznościach doszło do złamania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybraf95 Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Właśnie to zlamanie nie wiem kiedy gdyz jest to zlamanie przeciążeniowe i to nie dzieje sie a danym momencie ze tak powiem ... A przeswietlenie mialem zrobione 6.09.2013 zdjecie gipsu mialem 7.11.2013 koniec rehabilitacji mialem na koniec stycznia 2014 . A lekarz zakonczyl leczenie 6.02.2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi