marioger Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 opis -rana palca 4-go głębokie otarcie naskórka palca 3-go. Palec 3-ci zniekształcony złamania- podstawy paliczka bliższego,nasady obwodowej paliczka bliższego oraz podstawy paliczka środkowego palca 3-go prawej dłoni z przemieszczeniem ponadto złamanie spiralnego trzonu i nasady bliższej paliczka podstawowego palca 4-go prawej dłoni wypadek miałem w pracy dodam że nie z mojej winy jestem praworęczny w tej chwili mam już za sobą rehabilitacje która nie dała efektów .Nie mogę zamkykać dłoni palce pracują tylko do połowy ręki i są krzywe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioger Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 dodam że w pzu jesem ubezpieczony na 40000pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek.gapinski Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Jak wygląda opis BHP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioger Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 a dokładnie o co chodzi bo opis jest długi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioger Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 no i dostałem z jeb...go pzu 1400pln to są żarty jakieś nie zginam dwóch palców ręka mnie boli cały czas może znajdzie się ktoś kto sie tym zajmie prześle dokumenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi