artuslew Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Witam w zeszlym roku mialem wypadek komunikacyjny z opini neurochirurga prawdopodobnie bede skierowany na operacje kregoslupa ledzwiowego ( jak narazie mam skierowanie do poradni rehabilitacyjnej , jezeli nie pomoze czeka mnie zabieg) jestem juz po dwoch rehabilitacjach i zadnej poprawy . Prosze o informacje czy ktos z forumowiczow mial operacje kregoslupa ledzwiowego jak dlugo trwa powrot do normalnego funkcjonowania , czy bole minely z gory dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k.chlapeksokrates-odszkod Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 ciezko jest stwierdzic ile to potrwa dla kazdego to sprawa indywidualna oraz od tego jakich ma sie lekarzy bo w polsce co szpital yo obyczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi