ksewal85 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Witam serdecznie, zwracam się z prośba o pomoc w wyliczeniu zwrotu za wypadek samochodowy ktorego byłam uczestnikiem oraz poszkodowanym. Z mojej winy doprowadziłam do wypadku samochodowego który miał miejsce 21-06-2012 do wypadku doszło w wyniki gwałtownego hamowania i zderzenia mojego samochodu z samochodem naprzeciwko. Po wypadku otrzymałam 2,5 tygodnia zwolnienia L-4 a następnie przez okres 2 miesiecy wrzesień-pazdziernik skorzystałam z 10 zabiegów rehabilitacyjnych które miałam w swoim pakiecie medycznym w pracy. Dodam ze dwa dni po wypadku w wyniku pogorszeniu stanu zdrowia wylądowałam w szpitali na trzy dni obserwacji. Zwrot za skrecenie odcinka szyjnego dostałam w wysokości 1350 PLN i uważam ze jest to stosunkowo za mało. Będę wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k.chlapeksokrates-odszkod Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 wazne jest tutaj ile % winy za wypadek pani ponosi bo jezeli jest 100% wina pani za spowodowany wypadek to na odszkodowanie nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi