bogna Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 jaką kwotę powinnam dostać z oc za 52% uszczerbku na zdrowiu . Składając dokumenty o odszkodowanie z oc nie wiedziałam jaki procent mi przyznają i zadeklarowałam kwotę 50 tyś teraz widzę że to dużo za mało mam zamiar złożyć pismo o podwyższenie kwoty za zadośćuczynienie , wiem że mogę takie pismo złożyć bo się w PZU dowiadywałam ale nie mam pojęcia o ile powinnam podwyższyć kwotę, może ekspert mi podpowiez góry dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogna Posted February 8, 2008 Author Share Posted February 8, 2008 Czy są na tym forum eksperci którzy odpowiedzieliby na moje pytanie ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogna Posted February 14, 2008 Author Share Posted February 14, 2008 Tylu ekspertów było zawsze na tym forum a tu od tygodnia nikogo nie ma , czy wszyscy obrazili się na nas poszkodowanych ??? a może zadajemy za trudne pytania ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
harry Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 Moim zdaniem lekko 150 - 200 tys zł taka kwota jak 50 tyś za taki wypadek to zdecydowanie za mało poza tym dobry specjalista by się starał jeszcze o rentę uzupełniająca lub z tytułu zwiększonych potrzeb . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogna Posted February 19, 2008 Author Share Posted February 19, 2008 Bardzo dziękuje za odpowiedź , proszę mnie jeszcze uświadomić co to jest renta uzupełniająca lub z tytułu zwiększonych potrzeb??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now