baja Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Czy mogę się ubiegać o odszkodowania od zakładu pracy,na terenie którego uległam wypadkowi na oblodzonym nieposypanym chodniku? W dniu wypadku byłam na urlopie wypoczynkowym ale poszłam do zakładu coś załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k.chlapeksokrates-odszkod Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 oczywiscie jezeli chodnik nie byl odpowiednio zabezpieczony a pani doznała jakis konkretnych uszkodzen ciala to nalezy sie pani odszkodowanie nalezy miec swiadka dokumentacje medyczna no i zdjecia z miejsca wypadku tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baja Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Ale z jakiej polisy, bo jako wypadek w pracy mi tego nie uznali ponieważ byłam na urlopie, i nie miało to związku z pracą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k.chlapeksokrates-odszkod Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 nie musi miec zwiazku z pracą chodnik był nie zabezpieczony wiec ten kto jest za niego odpowiedzialny powinien wyplacic pani odszkodowanie musi sie pani dowiedziec do kogo nalezy chodnik i kto go zaniedbał czy może firma zajmująca sie odśnieżaniem czy też zaklad pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi