pitr Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Witam ! Mialem kolizje bylem osoba poszkodowana doznalem urazu kregoslupa szyjnego i ledzwiowego. Bylem na komisji lekarz przyznal mi 2 % uszczerbku na zdrowiu.PZU zycie uznalo, ze w roku 2011 mialem uraz kregoslupa szyjnego i orzeklo iz te procenty sumuja sie z wczesniejszym urazem szyjnym i nie wyplaci swiadczenia. Jak wiem kregoslup dzieli sie na odcinki ale niestety PZU chyba nie takiej wiedzy i zawsze chce oszukac kienta i ma swoje dziwne tabele i twierdzi ze kregoslup szyjny to ten sam odcinek co ledzwiowy i unika odpowiedzi i wyplacenia odszkodowania. Czy mozna cos z tym problemem zrobi i? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitr Posted March 3, 2013 Author Share Posted March 3, 2013 Dziekuje. Oczywiscie ze bede probowal o swoje walczyc, gdyz mam dodatkowo uszkodzenie kregoslupa ledzwiowego a oni dopisali to wszystko do kregoslupa szyjnego. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitr Posted March 3, 2013 Author Share Posted March 3, 2013 pitr wrote:Witam !Mialem kolizje bylem osoba poszkodowana doznalem urazu kregoslupa szyjnego i ledzwiowego. Bylem na komisji lekarz przyznal mi 2 % uszczerbku na zdrowiu.PZU zycie uznalo, ze w roku 2011 mialem uraz kregoslupa szyjnego i orzeklo iz te procenty sumuja sie z wczesniejszym urazem szyjnym i nie wyplaci swiadczenia. Jak wiem kregoslup dzieli sie na odcinki ale niestety PZU chyba nie ma takiej wiedzy i zawsze chce oszukac klienta i ma swoje dziwne tabele i twierdzi ze kregoslup szyjny to ten sam odcinek co ledzwiowy i unika odpowiedzi i wyplacenia odszkodowania. Czy mozna cos z tym problemem zrobic ? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts