krzychu11 Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Witam kilka dni temu przyszło na adres rodziców bo na nich jest zarejestrowany samochód pismo że w dniu tym i tym o tej i tej godzinie na jednym z warszawskich skrzyżowań kierowca pojazdu o nr WZ 00000 dopuścił sie przekroczenia linii warunkowego zatrzymania pojazdu gdy było nadawane światło czerwone. przez co dostałem 500zł i 6pkt. sytuacja była taka że pogoda była wtedy bardzo kiepska (ślizgawka na jezdni) i dojezdzając do sygnalizatora zminiło się światło, zaczełem hamować lecz zabkokowały się koła i przejechałem linie zatrzymując sie przy samych pasach i w tym momecie fotoradar zrobił mi 2 zdięca. pismo dotarło do rodziców oni zaś nie zgadzają sie na to żeby pomóc mi go spłacić i wskazali mnie jako kierującego w danym czasie. interesuje mnie to jeżeli mam dopiero co ukończone 18 lat nadal sie ucze tyle że zaocznie w niepublicznej szkole i nie mam zadnych funduszy na zapłacenie mandatu to co mi za to grozi jeżeli zgłosza mnie jako kierowce a ja nie będe miał z czego zapłacic mandatu. punktu ok przyjme bo i tak nie mam na koncie żadnych pkt. ale za to mandatu nie będe miał z czego zapłacić. pracy szukam od kilku miesięcy i nikt mnie nie chce przyjąc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja1661348282 Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Płać nawet po niewielkiej kwocie ale regularnie po trochu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now