ipman1 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Witam, Moja mama miała wypadek z jej winy, poszkodowany został brat no i od razu zgłosił się do nas przedstawiciel Votum, omamił tatę i podpisał z nimi umowę, jak rozwiązać ją w trybie natychmiastowym proszę o interpretacje umowy na podstawie skanów które załączam. Mogę prosić o wzór odstąpienia od umowy, cofnięcia pełnomocnictwa. pics.tinypic.pl/i/00350/acro99krd7kt.jpg pics.tinypic.pl/i/00350/4v45esjrfpvq.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anlex Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Umowa została podpisana w dniu 20.03.2013 r., zatem w ciągu 10 dni możecie Państwo wypowiedzieć umowę bez konsekwencji. Na drugiej stronie umowy, na samym dole jest stosowne pouczenie o Państwa prawie w tym zakresie. Należy przesłać listem poleconym za potwierdzeniem odbioru pismo, iż odstępujecie od umowy zawartej na odległość i cofacie pełnomocnictwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ipman1 Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Witam, dziękuje tak już zrobiłem wczoraj.zgodnie z tym co tu napisałem orumprawne.org/ubezpieczenia-polisy-ubezpieczyciele/416807-wypowiedzienie-umowy-pilneMam jeszcze pytanie jakie odszkodowanie przysługuje z OC kierowcy pasażerowi za :Kompresyjne złamanie trzonu L3 (s32.0)Wstrząśnienie mózgu (S06.0)Skręcenie kręgosłupa szyjnego (S.13.4)Otarcie Naskórka (S40.0) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi