Dre Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Witam,zgłaszałem naraz 4 szkody, kwotę dostałem łączną za nie wszystkie, chciałbym zobaczyć ile dostałem za poszczególne uszkodzenia, jak to zrobić?Odszkodowanie wypłacało PZU, mam numery spraw i ich numery PIN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariatkatanczy Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Witam,proponuję pytanie to skierować do PZU.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anlex Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Dre wrote:Witam,zgłaszałem naraz 4 szkody, kwotę dostałem łączną za nie wszystkie, chciałbym zobaczyć ile dostałem za poszczególne uszkodzenia, jak to zrobić?Odszkodowanie wypłacało PZU, mam numery spraw i ich numery PIN.Jaki szkody Pan zgłaszał i z jakich ubezpieczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi