2hard4you Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Witam,Chciałbym sie dowiedziec jak wyglada sprawa odszkodowania w wymienionej sytuacji.Jestem cukrzykiem, od jakiegos czasu zarejestrowanym w urzedzie pracy a więc ubezpieczonym.Tydzień temu miałem hipoglikemie (utrata przytomnosci na skutek niskiego poziomu cukru we krwi),przewrócilem sie na twarz, złamałem nos i założono mi 2 szwy (na czole i nosie). Dodatkowo mam bardzo opuchnięte czoło i oczy (efekt rozlania sie opuchlizny po złamanym nosie). Posiadam historię i opis ze szpitala. Czy w takiej sytuacji mogę dochodzić o odszkodowanie?Z góry dziękuję za odpowiedź.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kancelariabugaj Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Witam Nie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi