damian Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Witam. W wypadku komunikacyjnym doznałem wstrząsu mózgu. Teraz złożyłem dokumenty do pzu w związku z NNW. Mam w związku z tym pytanie,czy wstrząs mózgu i który skutkował 33 dniami L4, jest trwałym uszczerbkiem na zdrowiu i ile procent za to może przyzna komisja powołana przez PZU. Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fik Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Mógłbyś opisać przebieg wypadku byłeś sprawcą czy tez poszkodowanym pasażerem tudzież kierowcą samochodu w który wjechał inny kierowca ? Jeżeli nie byłeś sprawcą to przysługuję Ci również odszkodowanie z OC sprawcy a tam już są zdecydowanie większe pieniązki niż z NW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anga135 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Moja córka chodzi do 3 klasy gimnazjum i dostała w czasie zajęc szkolnych drzwiami od łazienki. Leżała w szpitalu 3 dni. Dostałam list ze przyznano 80 zł. Nie wiem czy to jest po szpitalne czy mam jeszcze czekać na jakiś papierek i na komisje lekarska.Moja córka jest ubezpieczona w pzu na kwotę 8.000 złA i jeszcze na wypisie ze szpitala pisało Uraz głowy po wsztrzasnieniu mózgu. Do pzu dałam wypis ze szpitala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabianopulos Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 anga135 wrote:Moja córka chodzi do 3 klasy gimnazjum i dostała w czasie zajęc szkolnych drzwiami od łazienki. Leżała w szpitalu 3 dni. Dostałam list ze przyznano 80 zł. Nie wiem czy to jest po szpitalne czy mam jeszcze czekać na jakiś papierek i na komisje lekarska.Moja córka jest ubezpieczona w pzu na kwotę 8.000 złA i jeszcze na wypisie ze szpitala pisało Uraz głowy po wsztrzasnieniu mózgu. Do pzu dałam wypis ze szpitala.PZU przyznało bez wzywania na komisję lekarską z tytułu NNW szkolnego 1 % uszczerbku na zdrowiu i wypłaci 80 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi