afromen Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 witam, mam pytanie tego typu, moja znajoma miła wypadek samochodowy, sytuacja wyglądała tak, kierowca samochodu jadącego z nad przeciwka zasnął za kierownicą i zjechał na przeciwległy pas ruchu uderzają w samochód znajomej. Policja ,kerteka, kierowcy byli trzeźwi, samochód znajomej do kasacji, ubezpieczyciel wycenił odszkodowanie za samochód i kazał czekać na pieniądze. Po jakimś czasie przyszło pismo że odszkodowanie nie zostanie wypłacone, ponieważ kierowca zasnął za kierownicą i to była jego wina i żeby odszkodowanie dochodzić w sądzie na drodze cywilno-prawnej. Co w takirj sytuacji zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afromen Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 p;przepraszam, wkradło się kilka chochlików w moją wypowiedz, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi