cyberjunkie Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Witam, Około rok temu miałem wypadek samochodowy ( z winy pijanej kobiety, która uderzyla swoim samochodem w mój). Dodstałem 3350 zł za samochód i 1000 zł za nadwyrężenie szyi. Pomimo tego, że minął prawie rok mam nadal stres związany z prowadzeniem auta, boję się często do niego wsiąść, zwłaszcza wieczorem (o tej porze był ten wypadek). Planuję się wybrać na terapię, gdyż nie chce do końca życia mieć takiego stresu. Czy mogę przy okazji leczenia starać się o większe odszkodowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Przedstawiciel wrote:Tak ale 1000zl to dosyć mało Pan otrzymałNie wiadomo jakie było rozpoznanie uszkodzenia szyi, tak więc nie da się ocenić wypłaconej kwoty w tym wypadku zadośćuczynienia.Wracając do tematu to proszę podać więcej informacji włącznie z informacjami z karty informacyjnej z SOR'u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi