moniczka15j Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Witam! Jestem w 25 tyg ciazy. W trakcie jej trwania zostalam wbrew swojej woli przeniesiona ns dzial zajmujacy sie pickowaniem produktow ( w tym chemicznych) dla hoteli, gdzie czyhalo na mnie wiele niebezpieczenstw. Wczoraj z 4 m spadl nmnie karton o wadze 3kg, uderzajac mnie w glowe. Wypadek zostal zignorowany I dopiero po godz gdy nie bylam w stanie pracowac ze wzgledu na zawroty glowy zostal sporzadzony protokol wypadkowy. Pojechalam do szpitala by sprawdzic xe nic nie grozi dziecku. Dostalam zwolnienie lekarskie. Nie mam pojecia jak dalej ta sprawa moze sie potoczyc, czy nalezy mi sie odszkodowanie? Co dalej ronic? Prosze o pomoc- pozdrawiam Monika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario1968 Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 Proszę o kontakt na maila, zobaczymy co sie da zrobić: xxx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz1661348270 Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Witam Serdecznie,Jeżeli jest Pani zainteresowana pomocą proszę napisać emaila na podany ponizej adres. Odszkodowanie na 99 % się Pani należy . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata26 Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Witam serdecznie, kada osoba, która zostala poszkodowana w pracy, nie ze swojej winy moze ubiegac sie o odszkodowanie. Jesli nie sa Panstwo pewni, czy Wasza sprawa ma szanse na odzyskanie odszkodowania prosze o kontakt mailowy. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts