Jump to content
Forum Odszkodowania

wypadek w pracy kobiety ciezarnej

moniczka15j
 Share

Recommended Posts

Witam! Jestem w 25 tyg ciazy. W trakcie jej trwania zostalam wbrew swojej woli przeniesiona ns dzial zajmujacy sie pickowaniem produktow ( w tym chemicznych) dla hoteli, gdzie czyhalo na mnie wiele niebezpieczenstw. Wczoraj z 4 m spadl nmnie karton o wadze 3kg, uderzajac mnie w glowe. Wypadek zostal zignorowany I dopiero po godz gdy nie bylam w stanie pracowac ze wzgledu na zawroty glowy zostal sporzadzony protokol wypadkowy. Pojechalam do szpitala by sprawdzic xe nic nie grozi dziecku. Dostalam zwolnienie lekarskie. Nie mam pojecia jak dalej ta sprawa moze sie potoczyc, czy nalezy mi sie odszkodowanie? Co dalej ronic? Prosze o pomoc- pozdrawiam Monika

• 2 months later...
  • 2 weeks later...

Witam Serdecznie,

Jeżeli jest Pani zainteresowana pomocą proszę napisać emaila na podany ponizej adres. Odszkodowanie na 99 % się Pani należy .

• 2 months later...
Witam serdecznie, kada osoba, która zostala poszkodowana w pracy, nie ze swojej winy moze ubiegac sie o odszkodowanie. Jesli nie sa Panstwo pewni, czy Wasza sprawa ma szanse na odzyskanie odszkodowania prosze o kontakt mailowy. Pozdrawiam