Metropolis Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Złamałem lewa reke z przemiesczeniem przy nadgarstku na stoku, jestem uczniem gimnazjum.Ubezpieczenie mam ze szkoły.Nik z moich kolegow jak i ze starszych osob nie potrafi powiedziec czy dostane odszkodowanie,a jesli tak to jaka to bedzie mniej wiecej kwota. Pozdrawiam i dziekuje z goryy za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 idź do szkoły, poproś o ogólne warunki umowy i zakres ubezpieczenia, poczytaj czy ubezpieczalnia wypłaca za złamania w wyniku wypadku na stoku. jeżeli tak zgłoś się do ubezpieczalni.możesz też do nich zadzwonić i spytać telefonicznie, choć osobiście radzę dystans do udzielonej odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metropolis Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 posiadam ubezpieczenie ogolne.Moi rodzice zapłacili 47 zł za ubezpieczeie.Reka jes złamana z przemieszczeniem,Przy nadgarstku ok 2 cm pod a na dodatek jest zle złozoa-2mm przemieszczenia lecz jest to dopuszczalne poniewaz w mim wieku kosci jeszcze rosna.czy to ze reka jest zle złozona ma jakies znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi