Nadgarstek
Założył mazowsze1945, 3 czerwca 2013 · 362 wyświetlenia
mazowsze1945 napisał(a):
3 tygodnie temu miałem mały wypadek na rowerze. Lekarz nie stwierdził złamania, ani pęknięcia kości, jednak kazał założyć na tydzień szynę gipsową. Po tygodniu drugi lekarz przedłużył mi leczenie o tydzień. Po zdjęciu szyny, nadgarstek dalej boli, a lekarz wspominał coś o torebce stawowej, jakieś naciągnięcie. Czy mogę liczyć na jakiekolwiek odszkodowanie, a jeśli tak to jakie dokumenty od lekarza potrzebuję do PZU ????
Proszę napisać jak była przyczyna wypadku?
anlex napisał(a):
mazowsze1945 napisał(a):
3 tygodnie temu miałem mały wypadek na rowerze. Lekarz nie stwierdził złamania, ani pęknięcia kości, jednak kazał założyć na tydzień szynę gipsową. Po tygodniu drugi lekarz przedłużył mi leczenie o tydzień. Po zdjęciu szyny, nadgarstek dalej boli, a lekarz wspominał coś o torebce stawowej, jakieś naciągnięcie. Czy mogę liczyć na jakiekolwiek odszkodowanie, a jeśli tak to jakie dokumenty od lekarza potrzebuję do PZU ????
Proszę napisać jak była przyczyna wypadku?
Przyczyną była moja nieuwaga na szutrowej drodze. Zwykły wjazd na nierówność.
mazowsze1945 napisał(a):
Przyczyną była moja nieuwaga na szutrowej drodze. Zwykły wjazd na nierówność.anlex napisał(a):
Proszę napisać jak była przyczyna wypadku?mazowsze1945 napisał(a):
2. do wniosku należy załączyć dokumentacje medyczną i oświadczenie o przyczynach i okolicznościach wypadku