thekarol Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Witam. Mam pytanie.Druk N 9 jest ważny tylko 30 dni ... i czy jeśli nie zdążyłam w ciągu tych 30 dni złożyć dokumentów w ZUS-ie czy mogę to zrobić jeszcze raz? Musiałabym zgłosić się ponownie do lekarza aby wypisał nowe zaświadczenie? Nie będzie z tym problemu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anlex Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 thekarol wrote:Witam. Mam pytanie.Druk N 9 jest ważny tylko 30 dni ... i czy jeśli nie zdążyłam w ciągu tych 30 dni złożyć dokumentów w ZUS-ie czy mogę to zrobić jeszcze raz? Musiałabym zgłosić się ponownie do lekarza aby wypisał nowe zaświadczenie? Nie będzie z tym problemu?Zgodnie z przepisami powinien Pan przedstawić aktualne zaświadczenie, a więc lepiej pójść do lekarza raz jeszcze, bo i tak pewnie za jakiś czas ZUS zwróciłby się do Pana o uzupełnienie wniosku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts