jojo Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Miałem wypadek przy pracy który miał miejsce dokladnie września 2006 roku...minęło troche czasu.Nie jestem dokladnie z orientowany czy po takim czasie moge pociągnąć do odpowiedzialności człowieka ,który mnie wtedy zatrudnił.Jest jeszcze jedno-ale nie byłem letni i co za tym idzie nie mogłem tam pracować legalnie.prosil bym o jakie kolwiek wskazówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 a co to był za wypadek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewania Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 1. Skoro nie pracowales legalnie-nie byla tez sporzadzona dokumentacja powypadkowa, tak?2. Byles maloletni? Ile miałeś lat?3. Jakiego doznales urazu w wyniku wypadku, gdzie i za co sie leczyles?4. Dlaczego teraz Ci sie dopiero przypomnialo, ze masz (miales) jakiekolwiek prawa?5. Na moj gust - sprawa nadaje sie dla Państwowej Inspekcji Pracy, jeśli nawet nie dla Prokuratury (gdyby okazało się, że wypadek był poważny/ciężki - bo tego nie napisałeś). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi