Sebastian77 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Posiadałem auto w Bre Leasing oraz ubezpieczenie w Compensa, auto ktoś mi spalił, prokuratura umorzyła śledztwo w którym to ja byłem poszkodowanym ale Compensa odmawia wypłaty odszkodowania, ponadto posiadałem ubezpieczenie GAP. Stwierdzono szkodę całkowita Compensa odmawia wypłaty a Bre Leasing nie chcę się odwołać od decyzji Compensy ani pokazać mi dokumentów w sprawie , Bre Leasing domaga się ode mnie zapłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kancelaria24 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Witam serdecznie, oczywiście że należy się odszkodowanie do wysokości szkody. Proszę o nadesłanie wszystkich dokumentów świadczących o szkodzie a także wraz z aktami związanymi z postępowaniem karnym. Umorzenie śledztwa nie ma żadnego znaczenia dla odpowiedzialności ubezpieczyciela w drodze postępowania cywilnego także warto walczyć o swoje.xxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi