dbensz Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Witam jakie są warunki otrzymania odszkodowania?Umiał by mi ktoś mapisać lub podać link do strony w której są wypisane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 o jakie warunki Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbensz Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Warunki odszkodowania szkolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 zależy jaka to ubezpieczalnia i na jaką sumę zawarto ubezpieczenie, masz jakieś informacje na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbensz Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 mam kopie polisy ubezpieczeniowej w pzu zawarte ubezpieczenie a wartość na 8000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 czyli jak masz kopię polisy, powinnaś mieć zapisane jakie warunki wiążą TU i kiedy wypłaca odszkodowanie, albo poszukaj w google, a co Ci się stało, co to za wypadek był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbensz Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 w tym problem ze to choroba ale nie wiem czy mogę cos otrzymać to sie nazywa trzaskajace biodro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 a nie lepiej zadzwonić do TU i się zapytać? osobiście sądzę, że nie wypłacą, jeżeli masz ubezpieczenie NA to ono nie obejmuje chorób tylko następstwa nieszczęśliwych wypadków. Jeżeli nie było wypadku trudno mówić o odszkodowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi