Tina Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Jestem studentką, ale nie ubezpieczam się z Uczelni. Moje aktualne ubezpieczenie kończy się początkiem lipca, a, że będę dużo podróżować, również poza granicami Europy, szukam jakiegoś dobrego ubezpieczenia, które objęłoby cały świat. Słyszałam, ze istnieją jakieś ubezpieczenia, które dodatkowo dają np. zniżki? Słyszeliście może o czymś takim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tina Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 W lipcu wygasa mi karta "planeta młodych". Jadę do Niemiec i Egiptu, a nie znam się kompletnie na ubezpieczeniach więc chciałabym po prostu wiedzieć jakie wykupić, aby w razie czego pokryła koszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrysja Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 rowniez jestem studentka, ale ja swoje ubezpieczenie wykupilam w xxxxxxxxxxxxx. Maja duzo opcji, miedzy innymi na wyjazd w celach wypoczynkowych lub dla aktywnych spedzajacych ten czas na sporcie, sluzbowe wyjazdy i dla tych, ktorzy wyjezdzaja do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi